Betrouwbaar, punctueel en secuur. Marius houdt niet van glasse praatjes en probeert eerlijke infromatie te verstrekken.

Over ons

Marius houdt niet van glasse praatjes en probeert eerlijke infromatie te verstrekken. Marius heeft niet alle kennis in huis maar waar specialistische kennis nodig is heeft hij goede en betrouwbare partners. Te denken aan constructie-, ventilatie-, en isolatie-berekeningen, energie prestatie/energielabel van woningen en bedrijfsgebouwen en kantoren;

Marius heeft niet alle kennis in huis maar waar specialistische kennis nodig is heeft hij goede en betrouwbare partners. Te denken aan constructie-, ventilatie-, en isolatie-berekeningen, energie prestatie/energielabel van woningen en bedrijfsgebouwen en kantoren;

Waarom ons?

Wie is Bosman Bouwpartner Aan het roer van Bosman Bouwpartner staat Marius Bosman. Marius is in 2012 begonnen als onafhankelijk calculatie en bouwadvies bureau “Bosman Bouwpartner”.

Bosman Bouwpartner houdt zich bezig met het maken van alle voorkomende bouwkundige calculaties en kostenramingen, gebouwinspecties volgens de NEN 2767 en het opstellen van meer jaren onderhoudsplannen en bouwkundig tekenwerk. Door jarenlange (<35jr) ervaring, zowel op de bouwplaats als op kantoor beschikt hij over een schat aan kennis en informatie. Deze kennis probeert Marius op peil te houden door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen.

Voor het calculatiewerk maakt Marius gebruik van IBIS TRAD met de daarbij behorende kosten en normen bestanden en Excel. Het tekenwerk wordt uitgevoerd met behulp van Acad. De gebouwinspecties en meer jaren onderhoudsplannen (MJOP) worden uitgewerkt in O-prognose.

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Wacht dan niet en laat het ons via de mail of telefonich weten.

Contact ons